ga jelas bgt!!!!

well well well
i am back again kali ni gw ga pake kata-kata pembuka aja kali ye abis gw males bgt sebenernya utk ngelakuin segala sesuatunya….huhuuhhu
banyak bgt sih sebenernya yg maw gw katakan di blog gw tercinta neh tapi kok rasanya gimana getoh…semuanya jadi blenk!!!!
anjrit!!!!!! gilaa!!!!!!! what happen wit me?????pokonya gw ngrasa ada yg aneh dgn diri gw sendiri….
i did things strangely…maybe i will truly going crazy….like evryone says to me…
but maybe not!!!
i don wanna be that person….its out of sense!!!!
ok ok!!!!ill write something ok????
gw bru tau klo ternyata emang gw hanya berbakat di bidang tertentu….
i have just realized that…a few seconds ago…
maybe people who read this blog knows that…if not…its a secret!!!!
well im living a the mean world where evrything…..sometimes…..not FAIR!!!
for me…
maybe not for some pple…i dunno…
ok then…let me tell one thing….
mungkin ngga bakal ada orang yang selaluuuuuu aja beruntung…
dalam segala hal….apaaaa aja!!
tp ga ada orang juga yang bisa selalu sial dalam seumur idupnya….
yaaaaa the simplest ex is me…
gw sih bukan tipe org yg gampang nyerah gitu aja…
ngga tau deh yg lainnya…
so…
i thankful for evrything i had yesterday
i have today
and i will have tomorrow…

thats all…

eh btw gw punya gambar baguuuuuuuuuusssss bgt
mungkin utk org tertentu aja yg bisa ngeliat bagusnya…
ato semua org juga bisa????
auk akh!!!!
diliat aja deh….

okeh???!!!!

John812_1024_10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

The Laughing Phoenix

Life through broken 3D glasses. Mostly harmless.

Jenny Jusuf

In Between...

aMrazing

How I Become Immortal

Carousel Of Memories

A Blog By Rahne Putri

Nauval Yazid & His Words.

Obviously written by the owner of the words, Nauval Yazid. Ask me how to pronounce the name.

Lembar Hidup

..you are reading what matters to me.

NoComplaintWeek

Project "NoComplaintWeek": 7 hari tidak mengeluh. Di sini tempat berbagi semua yang berpartisipasi :)

%d bloggers like this: